30 Temmuz 2013 Salı

Aslında hiç kimse sevmedi,
Bir ben sevdim seni...
Severmiş gibi değil,
Kana kana sevdim seni.
Tıka basa... Sevdim...
Dolu dolu sevdim...
Aslında kimse sevmedi seni,
Sevmekten çekindi
Oysa ben; Yana yana sevdim seni...
Bile bile sevdim...
Aklımdan zorun var gibi,
Aklıma silah dayanmışçasına,
Mecburmuş gibi
Ve başka çarem yokmuşçasına,
Bir ben sevdim seni...
Aslında bir sen sevmedin beni,
Herkesi sevdiğin gibi...

Kitap

Kitap okursun, zamanla o kitabı unutursun. aslında unuttuğunu zannedersin. ama o kitaptan çok etkilenirsin. Ya da okumuş olduğun tüm kitaplardan etkilenirsin. Unuttuğun için aklına gelmiyor olabilir sana sorulduğunda. ama hayatına bir şekilde girmiştir. kitabın bir kısmı hayatına uyarlamış sındır  farkına varmadan. Hatta farkına varmadan kitaptaki kahramanı yaşıyorsundur. Ama kitabı unuttuğun için kahramanın rolünü bilmezsin. sadece yaşatmaya çalışırsın. Kendi hayatınla yaşatırsın.evet kitap okursun, kitabı unutursun ama etkilendiğin kısımlar veya kitabın tamamını yaşayabilirsin. Kitabı kimin yazmış olduğu veya olayların nerede, nasıl, ne zaman geçtiğinin bir  anlamı yok. önemli olan kitabı kendine dahil etmendir. 

Lütfen kitaba ve yazarlara saygısızlık etmeyelim. Kitap sindire sindire okunur. :) :) :) 

EN SEVDİĞİM İNSANDAN ALINTIDIR...
Hani desen ki " Ben seni hiç bir zaman sevmeyecegim..Benden umudu kes.. Yolun açık olsun.'belki bu kadar zor gelmeyecek senden,hayallerimden vazgeçmek.Ama sen ışıkları bir kapatıp bir açınca çıldırıyorum.. Anlamıyor musun sen sustukca daha çok bağırıyor umutlarım.. Sen benden gidince daha çok kanıyor yaralarım

28 Temmuz 2013 Pazar

Ben;
Benden olgun insan isterim karşımda!
Benden dürüst,
En ufak dalgada, 
Arkasını dönmeyecek kadar olgun.
Arkamı döndüğümde,
Sırtımdan vurmayacak kadar güvenilir.
Bir o kadar cesaretli olmalı.
Yağmurdan ıslanıp,fırtınadan kaçmamalı.
Ayağı taşa takılınca kayadan korkmamalı.
İşine gelince sevip,
Zoru görünce bırakmamalı!

27 Temmuz 2013 Cumartesi

Şimdi dönerse kabul eder misin? Alıntı.

Şimdi dönerse kabul eder misin?

Hayır! Onsuzluğa o kadar çok alıştım ki;Artık aklıma geldiği an ağlamıyorum, sadece tebessüm ediyorum.Çünkü yokluğuna mahkum ederken beni yaşadığımın farkında değildim.Ben onu düşlerken gülünecek şarkılarda dahi ağladım.Elleri saçlarımda kaybolmalıydı, başka tenlere dokunmak yerine.Gittiği an yüreğim sanki avuçlarında sıkılırmış gibi acıdı.Öyle tarifsiz bir acıydı ki yaşadığım o an aklıma her geldiğinde titriyorum.Geceleri uykusuzluğu tattım, uyku hapları dahi baş edemedi benimle.

(Peki onu hala seviyor musun ?)

İlk günkü gibi saf, temiz.Göz kapaklarımdan öperdi beni.O benim yüreğimdeki kentin sahibiydi, ruhum onundu.Düşlediğim her yarınım da dahi başrol oydu.Bana fedakarlıktan bahsetme, ben çok sevdim onundum.Şu lanet hayattan dilediğim tek şey aynı çatı altında.Dizlerimizin dibinde yaşlanmaktı.Yüzümdeki çizgileri sorduklarında adını anmalıydım anlamım oydu.Aşk başkalarına tebessüm edip mutluluk vaad ederkenSırtında gizlediği ayrılığı yüzüme vurdu.Onsuz geçirdiğim her geceyi sayfalara ağlıyor.Ona kelimelerde sarılıyor.Kirpiklerini satır arasındaki boşluklarda sessizce öpüyorum.Biliyor musun? O gitiiğinden bugüne dek.Toprak yağmur tanelerine karışarak.Artık eskisi gibi büyüleyici kokmayı beceremiyor.Bu yüzden pencerede beslediğim tüm çiçekleri susuzluğa mahkum ettim.Susuyorum haftalarca, aylarca, bir konuşursam eğer.Tüm alfabeyi intihara sürükleyebilirim.Çünkü; uğruna ömrümü heba ettiğim bedenin terleri şimdi başka tenlerde.

(Üzülme mutlu ol)

Mutluluğumu da çalıp gitti, hatıralarıyla savaşmaya terk etti.Sesi güzeldi ona yazdığım şarkıyı fısıldardı geceleri.O an yatağımız cennetten bize ayrılan bir bahçeydi.Adeta tanrı bizi cennetle ödüllendirirdi,Utanmazdık sevişirken... Unutamazdık o anı...Hayat bazen öyle adaletsiz davranıyor ki,Kendimi tüm sevenleri öldürmüşüm gibi suçlu hissediyorum.Oysa o sadece gitmişti!Öyle mükemmel öyle kusursuzdu ki.Gidişi kıyameti aratmadı... Surumu üfledi...Ve ben artık sabahları yeni güne uyanmıyorum.Hüzünleri giyiniyor, hatıralarına sarılarak.Acının çemberinde kıvranıyorum sahipsizce...

(Unutmalısın...)

Alıştım yokluğuna, darbeler daha çok olgunlaştırdı beni.Korkusuz bir savaşçı gibiyim adeta.Ayrılığın peydahlıdığı tüm acılarla savaşıyorum.Avunabileceğim aşk kırıntıları dahi yok ve bu yüzden.Savaşı kaybetmekten korkmuyorum!Biliyorum, acınacak haldeyim, eğme başını ağlama!Ne olur düşünme beni, tanrıya yazdığım mektubun cevabı.Ölüm meleğinin ellerinde şimdi...Tüm intihar çeşitleri gülümsüyorlar bana.Şeytan onun kıllığında kollarını açıp bekliyor beni.Uyumalıyım,ebediyen,bel ki de düşlerde düşer dizlerime,Vakti geldi gitmeliyim artık geç kalmamam gerek.

Hoşçakal... Aşk...Hoşçakal... Ömrüm...Hoşçakal... Saçlarında öldüğüm...

ALINTIDIR.

Hani desen ki " Ben seni hiç bir zaman sevmeyecegim..Benden umudu kes.. Yolun açık olsun.'belki bu kadar zor gelmeyecek senden,hayallerimden vazgeçmek.Ama sen ışıkları bir kapatıp bir açınca çıldırıyorum.. Anlamıyor musun sen sustukca daha çok bağırıyor umutlarım.. Sen benden gidince daha çok kanıyor yaralarım.

21 Temmuz 2013 Pazar

Ben bencilim ; Mutluluğu herkesle paylaşsam da, Acılarımı sadece kendime Saklayacak kadar... Ben yalancıyım ; İyi olmadığım zamanlarda bile, 'Kötü' kelimesinin bulaşıcılığını bildiğimden, Hep 'İyiyim!' diyecek kadar... Ben sevgisizim; Sahip olduğum tüm sevgiyi, Sevdiklerime dağıtıp, yeri geldiğinde, Kendime sevgi ayırmayı Unutacak kadar... Ama ben 'Yürekliyim'; Yine kendi kendime Sahip çıkacak kadar.

20 Temmuz 2013 Cumartesi

Bir Umut !!!

Hayatını hayatına birisini dahil edersin. Zamanla ona kalbini açarsın, önemsersin, merak edersin, yüzü gülsün istersin, yeri gelir kendi mutluluğundan bile fedarkarlık edecek kadar önemli hale gelir senin için. Fakat bunca yaptıklarının onun yüzünde sadece bi tebessüm bırakır. Seni umursamadığını düşünürsün. Sahiplenmek istersin onu. Sokakta birbirine aşık olduğunu haykıran iki aşık kadar sahiplenmek istersin işte. Daha çok vakit geçirmek istersin. Daha çok şey paylaşmak istersin. Daha çok alışmak istiyorum sana. Alışmaktan korkmuyorum. Bütün gün vakit geçirdikten sonra “biraz daha kalamaz mısın?” diyecek kadar korkmuyorum hem de. Herhangi bi çift gördüğümde “ne kadar mutlular” cümlesinin yerine, “hayır hayır biz daha fazla aşığız” cümlesini söylemek istiyorum. “Hep ben yazıyorum bugün de o yazsın” cümlesini hayatıma dahil etmeyeceğim kişi ol. Her şey kötüyken, onun senin yanında olduğunu bilerek veya onun sesiyle her zaman iyi hissetmeyi istersin ya, o kişi ben olabilirim. Geceleri uyumadan önce “evet ya o benim hep yanımda” diyerek huzurla uyumayı, sabahları da “ben ona aşığım ve onun hep yanındayım” cümlesiyle güne mutlu başlamak istiyorum sen varken. Yeni yeni şarkılar keşfetmeyi veya yeni filmler izlemeyi seninle istiyorum. Gecenin bi yarısı kabus görüp beni aradığında “çok kötüyüm” dediğinde, “merak etme yanındayım” cümlesiyle bile senin huzurlu olmanı sağlarım ki. Ya da etrafa aldırmadan saçma sapan hareketler yaparak mutlu olabiliriz. Bi kere de ben kaybetmeyeyim. Bi kere de ben heyecandan uyumayayım. Nolucak ki?

“Ne senden öncesini hatırlamak, ne de senden sonrasını yaşamak istiyorum” cümlesine seninle inanmak istiyorum.

11 Temmuz 2013 Perşembe

Hani çok SeverSin... " istese canimi veririm" DerLer ya.. öyLe işte..
içinden hep SarıLmak geLir.. DoyamazSın ya Kokusuna.. çektikce çekerSiin içine.. OmuzunDa yatıp DakikaLarın NasıL geçtiğini anLamazSın.. HeLe biDe qözLerine Bakıp qüLümSer ya Sana.. O an kaLbinin Sesini Tüm Dünya Duyar Sanki. "ağazın kuLakLarına varmış" DerLer ya... ÖyLe işte.. Haykırmak isterSin aşkini.. Yüreğin yerinDen çıkacakmış giBi... Sımsıkı TutarSın eLini... Sanki Her an qiDecekmiş Gibi.. Gün Geçtikce hayaLLerinDe Büyür eLbet.. Bir Bakmışsın düğününü de planLamışsın evinizi de Kurmuşsun.. HeLe birDe GeLinLiğiin.. en inCe detayına kadar Herşeyi Hazır.. Bir kuğ gibi oLmak isTerSiin.. O kdr qüzeL.. o Kadar Saf ve Temiz.. Duvağını örtmüş kirmizi kurDaLeni bağLamışsın.. Hani bir de Nikah memuru Sorar ya.. " iyi günDe kötü günde.. HastaLıkda ve sağLıkda.." işte o an'Ki "EVET" diyişinin bile hayalini kurmuşsundur.. ayağına bastığında başLayan aLkışLarın.. anLından öptüğünde içinde uçuşan binLerce keLebeğin biLe.. Bu hayaLLer biLe ayağını yerden keser ya.. uçurumun kenarinda oLduğunu bile fark etmezSiin Hani.. Sen mutLuLuk hayaLLeri kurarken.. Ona bakmaya biLe DoyamazKen o Terk eder seni.. Uçurumun KenaRındayken o iter Seni BoşLuğa.. Yolunu BuLamazSın.. Herşey anLamSız GeLiir.. YanLız hissederSin kendini.. "kaLabaLığın içinde yapayanLızım" derLer ya.. öyLe işte.. Sana mutLuLuk veren o hayaLLer şimdi içini kemirir... Her gece sana acı verir.. Heryerde onun kokuSunu duyar, Nefesini hisseDerSin Sanki.. Ama o Yoktur işte.. ArkadaşLarın yanınDa oLmak ister arar ama açmazSın TeleFonu.. Her gün içmeye başLarsın Sonra.. "Ne oLucakSa oLsun" DerSiin.. Umrunda oLmaz Dünya.. Yavaş Yavaş hissetmemeye başLarsın kaLbini.. Ne zaman geçtiginiz yoLLardan Geçsen... Gittiğiniz yerLere GitSen.. DinLediğiniz şarkıLarı DinLesen.. Yarana Tuz BasıLır Sanki.. Sana yazdığı mesajları teker teker defalarca okursun.. "aşkım... Birtanem" Derdi ya Sana. BunLarı düsündükce süzüLür Göz yaşLarın.. TuTamazSın.. Hıçkıra Hıçkıra ağLarsınn..!!


alıntı....